Vrijdagavond 15 juni om 20.15 heb ik de eer om samen met het Jostiband Orkest (www.jostiband.nl) en de oosterhoutse pianist Joep Moonen op te mogen treden tijdens een openluchtconcert op het Slotjesveld in Oosterhout. Dit concert wordt gehouden tijdens het ballonfestival Oosterhout (www.ballonfestivaloosterhout.nl) en de opbrengst van de kaarten komt ten goede aan het TICO-huis en Stichting Leergeld. 

Zaterdagavond 30 juni zal de Koninklijke Muziekvereniging Dongen een concert verzorgen, genaamd "Een nieuwe start" . Deze muziekvereniging bestaat uit 2 gefuseerde harmonieën en dit is hun eerste openbare optreden als fusieorkest. Het geheel staat onder leiding van Sebastiaan Hettema. Het concert zal plaatsvinden in de nieuwe Cammeleur. Ik mag daar met hen zingen, o.a. de Habanera uit Carmen en Summertime uit Porgy and Bess. Ook zal ik een duet zingen met zanger Rob Heijkant, van de dongense band Foul Play (www.foulplay.nl).

Woensdagavond 4 juli organiseert Gemengde zangvereniging Zang en Vriendschap uit Hank een Zomerzangavond in de Geertruidskerk in Geertruidenberg. Ik mag met hen o.a.  het prachtige  Hör Mein Bitten van F. Mendelssohn zingen en het Ave Maria van Caccini. Ook zal ik samen met organist Celis Dekker uit Almkerk nog 2 liederen uitvoeren.